Η ΦΙΛΟΔΟΦΙΑ ΜΑΣ
Σχετικά με μας
Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα με αγνά υλικά, να εξελίσσουμε τα προϊόντα μας βασιζόμενοι πάντα στις αρχές της παράδοσης που κληρονομήσαμε όπως και να εξυπηρετούμε όλους τους πελάτες μας με προσήλωση κα ζήλο ώστε να γίνεται η κάθε επίσκεψη σας με ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.
Η ομάδα μας
Η ομάδα του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής μας καθοδηγείται απ’ τον executive pastry chef/gelatiere Νίκο Ζώτο και έχει ακόμα και σήμερα συνεργάτες που εκπαιδεύτηκαν απ’ τον Αναστάση και τον Νίκο Ζώτο μέχρι και 30 χρόνια πριν! Δηλαδή έχουν συνεργαστεί με 3 διαφορετικές γενιές της οικογένειάς μας!
Ποιότητα Ζώτος
Πίσω από κάθε μπουκιά σας κρύβεται μια διαρκής αναζήτηση των καλύτερων πρώτων υλών από κάθε γωνία του πλανήτη, από μικροπαραγωγούς έως τα πιο διάσημα brands τροφίμων.
Εξελίσσουμε τις δεξιότητές μας έτσι ώστε να βρισκόμαστε μόνιμα στο κέντρο της καινοτομίας στον χώρο του γλυκού και του παγωτούμε νέα μηχανήματα, νέες γεύσεις και νέες τεχνικές καθώς το προσωπικό μας εκπαιδεύεται διαρκώς.
Από 1864
Η ιστορία μας
1864 - αρχές 1900
Αναστάσης
Ίδρυσε το πρώτο αρτοποιείο “Μέλισσα” το οποίο σέρβιρε κυρίως μπακλαβάδες από τα Ιωάννινα , σκληρά γλυκά , χαλβά με μέλι και παστέλι.
αρχές 1900 - μέσα 1940
Δημήτρης-Γιάννης
Διατήρησε ζωντανή την οικογενειακή επιχείρηση και διατήρησε ένα αρτοποιείο με 15 υπαλλήλους, παρέχοντας εργασία σε ολόκληρες οικογένειες.
μέσα 1940 - μέσα 1990
Νίκος-Αναστάσης
Έμαθαν τις παραδοσιακές συνταγές από τους πατεράδες τους και στη συνέχεια ο Αναστάσης πήγε στην Αθήνα για να μάθει τις “νέες” γαλλικές μεθόδους που μας έδωσαν τα best seller όλων των εποχών, το “παραδοσιακό” και το κέικ αμυγδάλου
μέσα 1990 - 2020
Δημήτρης
Παραιτήθηκε από τη δουλειά του ως αρχιμηχανικός του ναυτικού για να αναλάβει τις επιχειρήσεις της οικογένειας που εισήγαγε την κρέπα μπανάνα και το παγωτό στο νησί.
2020 - σήμερα
Νίκος
Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, σπούδασε ζαχαροπλαστική και αρτοποιία στην Αθήνα και στη συνέχεια πήγε στο πανεπιστήμιο carpigiani gelato στην Μπολόνια της Ιταλίας για να μάθει τα πάντα για το ιταλικό gelato.
Πάντα φτιάχνονται
.
Κριτικές
Από πελάτες μας
" Το καλύτερο ζαχαροπλαστείο στην Σαντορίνη. Πολύ ωραία παγωτά και γλυκά. "
" Άψογη εξυπηρέτηση, εκπληκτικές γεύσεις. Το πιο ωραίο παγωτό στη Σαντορίνη. "